Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en munis paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi de rastgele bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolay açılabilmektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yönlü müsaade olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık midein tercih edilir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört başı mamur hatimeları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli Yangın Merdiveni Kapısı olacaktır.

 Bir gestaltda yahut katlarında mevcut her kullanıcı yürekin, öteki kullanıcıların tasarrufında olan odalardan veya mekânlardan işlemek zorunda kalınmaksızın, bir çışitaa yahut çıkışlara vasıtasız erişim esenlanması gerekir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara uygun şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de makro binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

En tatminkâr ederı bulmanız bağırsakin farklı seçenekleri önlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en akla yatkın yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve alev intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 ustalıklevi[bileğiştir

Report this wiki page